Nyhetsarkiv

 • Vi ønsker alle barn og foreldre i Teletunet en riktig god sommer!

  Da nærmer vi oss ferie og sommerstengt barnehage. Vi holder stengt i ukene 28,29 og 30. Det skal skje mye på barnehagen i denne perioden og vi ønsker alle velkommen tilbake etter feiren til en noe forandret barnehage. Vi flytter om på avdelingene og gir barnehagen et lite løft med nye rom og farger
  Vi gleder oss masse til å ta fatt på en ny høst og et nytt barnehageår sammen dere!

 • Sauene våre har fått sommerklippen!

  I dag var barna med på saueklipping på gården.
  Frem til nå har det vel vært godt til sauene med litt tykkere pels - men vi har stor tro på at sommeren er rett rundt hjørnet!!

 • Utstilling i forbindelse med kommunens markering av reformasjonen og Fru Inger

  På rådhuset kan dere nå se en flott utstilling som barna i barnehagen har vært med på å lage i forbindelse med kommunens markering av reformasjonen og Fru Inger. Barna har jobbet med temaet på ulikt vis og det er morsomt å se hva de er opptatt av i forbindelse med bl.a historien om Austråttborgen og Fru Inger. Vi er heldig som har en slik historisk skatt i nærmiljøet og det er viktig at barna blir kjent med hva lokalsamfunnet har av historie. I løpet av sommeren skal skoleklubben på sitt årlige besøk til Austråttborgen. Da skal vi få se på nært hold det vi har hatt fokus på - vi gleder oss!