Nyheter

 • Prøvetog!

  For første gang på mange år, viste værgudene seg fra sin beste side på den dagen prøvetoget skulle gå i barnehagen!! Vi stor koste oss og spiste både pølse og is!!

  19.05.2017 15:16
 • Utstilling i forbindelse med kommunens markering av reformasjonen og Fru Inger

  På rådhuset kan dere nå se en flott utstilling som barna i barnehagen har vært med på å lage i forbindelse med kommunens markering av reformasjonen og Fru Inger. Barna har jobbet med temaet på ulikt vis og det er morsomt å se hva de er opptatt av i forbindelse med bl.a historien om Austråttborgen og Fru Inger. Vi er heldig som har en slik historisk skatt i nærmiljøet og det er viktig at barna blir kjent med hva lokalsamfunnet har av historie. I løpet av sommeren skal skoleklubben på sitt årlige besøk til Austråttborgen. Da skal vi få se på nært hold det vi har hatt fokus på - vi gleder oss!

  19.05.2017 14:48
 • Se flere aktuelle saker i arkivet...

Gården vår

Teletunet er en gårdsbarnehage med fokus på natur, dyr og husdyrhold. Vi ønsker å gi barna kunnskap om gårdsdrift, og naturen i sin helhet. Ca. 100 m fra barnehagen ligger gården vår. Her har vi sauer, kaniner, griser, høner og geiter. Vi har også vår egen grønnsakshage, bringebær, rips og solbærbusker, og flere frukttrær.

Grillhytta og laftahuset på gården

Området hvor selve gården vår ligger er stort og mangfoldig. Her har vi bl.a en naturleikeplass med morsomme utfordringer for både store og små.